domain
Despre Noi

Cel mai emblematic parc acvatic din țară îți dezvăluie secretul unui concediu de excepție

warning
Regulament

Regulament de funcționare și ordine interioară al parcului de distracții Aqua Magic Mamaia

Harta

Vezi pe hartă principalele atracții din parcul Aqua Magic Mamaia

 
1. Waterplayground
Feature 10

Waterplayground este un loc de joaca special amenajat pentru copii, cu o suprafata de 1400 mp, format din piscine si tobogane multiple, unde adancimea apei este de 40 cm.

2. Babypool
Feature 10

Baby pool – este piscina pentru copii, cu o suprafata de 800 mp, adancimea apei de maxim 20 cm, se remarca prin multitudinea de mini-tobogane colorate, personajele din povesti.balena albastra, delfinii jucausi, broscutele testoase, pescarusi, caracatita care ii insotesc pe copii in marea aventura intr-o lume magica.

3. Relaxpool

Relax Pool este locul preferat al tuturor, o evadare racoritoare atunci cand razele soarelui incing atmosfera. Piscina este optiunea ideala pentru a-ti petrece zilele insorite de vara, intr-o atmosfera de vacanta, cocktail-uri gustoase, armonie si muzica…toate acestea te vor scoate din monotonia de zi cu zi oferindu-ti clipe de neuitat.

4. Multislide

Multislide  te invita sa concurezi alaturi de 3 prieteni pentru cea mai rapida aterizare in piscine. Plecarea se face de la 8 metri inaltime, pe o lungime de 41 metri si indiferent cine castiga, distractia este garantata!

5. River Ride

River ride este o experienta spectaculoasa, o atractie care garanteaza bucuria fiind cel mai larg circuit canion cu diametrul de 1700 mm, inaltime de plecare de 5 metri si o lungime de rulare de 50 metri.

6. Space Bowl

Space bowl iti ofera trei senzatii diferite intr-un singur tobogan; la inceput o alunecare rapida de la o inaltime de 11 metri printr-un tobogan tubular, apoi vei ajunge inr-o palnie imensa unde cu ajutorul puterii centrifugale te vei invarti intr-un cerc, dupa care, prin cadere libera vei ateriza intr-o piscina cu o adancime de 2 metri.

 
7. Mega Pipe
Feature 10

Mega pipe este un tobogan curbat si nelinistit, destinat celor care au mania vitezei si placerea curbelor; se prezinta ca un tub inchis, cu diametrul de 800 metri, pleaca de la o inaltime de 11,4 metri si ruleaza pe o lungime de 45 metri.

8. Twister
Feature 10

Twister iti ofera rasuciri, incolaciri, alunecare rapida si adrenalina cat cuprinde in doua tuburi impletite, de culori diferite, cu diametrul de 800 mm, pleaca de la o inaltime de 11,4 metri si are o lungime de rulare de 50 metri.

9. Kamikaze

Kamikaze este expert in crearea senzatiilor tari, fiind rezervat pentru cei mai curajosi!
 Cu un tub deschis, de o latime de 700 mm, coboara brusc de la o inaltime de 11,4 metri si ruleaza  in continuare pe o lungime de 50 metri iar configuratia sa asigura o aterizare usoara si in maxima siguranta. Acest tobogan de adrenalina este unul din favoritele waterpark-urilor.

10. Turboslide

Turbo slide - Daca viteza este aceea care iti produce cea mai mare cantitate de adrenalina, arunca-te intr-un  tub inchis, de culoare rosie , cu diametrul de 800 mm care pleaca de la o inaltime de 11 metri , 50 metri de rulare in care face o bucla, dupa care treci printr-un tub transparent cu cadere in piscina de aterizare.

11. Black Hole

Black hole este tubul complet inchis, circular, cu diametrul de 1400 mm, care pleaca de la o inaltime de 10 metri, in care ai voie sa aluneci numai cu colac si care iti ofera o lungime de rulare de 70 metri. Black hole este cel mai popular tobogan, un amestec de viteza si distractie care ofera o experienta incredibila.

12. Super Crater

Super Crater iti ofera intotdeauna o plimbare extraordinara! Vezi lumea de la 11 metri inaltime si aluneci lent printr-un tub inchis cu diametrul de 1400 mm, dupa care viteza creste si te arunca in gigantul crater unde fortele gravitationale preiau controlul, te invarti in cerc, apoi cobori in craterul mijlociu care te conduce spre aterizare.

 
13. Side Winder
Feature 10

In Aqua Magic Mamaia gasesti singurul toboggan Side Winder din Romania!
Aceasta atractie a fost dezvoltata pentru amatorii de distractii maxime care cauta experiente de mare viteza, pleaca de la o inaltime de 14 metri, oferind senzatii unice de cadere libera!

14. Lazy River
Feature 10

Lazy river este cel mai bun ghid din Aqua Magic, avand o lungime de 360 metri, 3 metri latime, adancime de 1,3 metri, comunica cu toate piscinele si iti arata intreaga poveste a parcului in cel mai relaxant mod.

15. Scena Mare

Toata lumea Rade, Canta si Danseaza. Sloganul nostru descrie exact atmosfera de la scena mare. Inveti sa dansezi pe un impresionant ring cu jeturi.

16. Scena Mica

Atmosfera la scena mica este animata prin spectacole, baloane si premii, iar concursurile Karaoke, Miss Aqua Magic si Aqua Dance vor oferi copiilor bucurie din belsug.

17. Plute

Ia-ti un prieten si intrece-te cu el pe plute; chiar daca nu o sa castigi te vei distra pe cinste!

18. Baldachine

Relaxare maxima dupa o perioada istovitoare! Baldachinele te imbie cu un aer oriental oferindu-ti o oaza de liniste intr-un peisaj exotic.