domain
Despre Noi

Cel mai emblematic parc acvatic din țară îți dezvăluie secretul unui concediu de excepție

Harta

Vezi pe hartă principalele atracții din parcul Aqua Magic Mamaia

 

REGULAMENT DE FUNCTIONARE SI ORDINE INTERIOARA AL PARCULUI DE DISTRACTII AQUA MAGIC MAMAIA

ESTE STABILIT PENTRU DESFASURAREA NORMALA A ACTIVITATILOR CLIENTILOR, PENTRU OCROTIREA SANATATII LOR, PRECUM SI IN SCOPUL RESPECTARII ORDINII SI CURATENIEI IN INCINTA PARCULUI.
ESTE OBLIGATORIE cunoasterea, insusirea si respectarea prezentului Regulament, indicatiile personalului angajat si respectarea modului de utilizare al toboganelor indicat pe panouri.
Plata tarifului de acces nu se returneaza si impune RESPECTAREA CU STRICTETE a prezentului Regulament si a indicatiilor personalului angajat.
Conducerea parcului AQUA MAGIC nu poarta responsabilitatea eventualelor efecte negative datorate nerespectarii regulilor impuse prin prezentul Regulament. Nu se permite si nu se va tolera folosirea unui limbaj abuziv, jignitor, degradant, a unui limbaj si comportament violent, obscen, care agreseaza clientii sau angajatii parcului.

 

Reguli de utilizare a toboganelor


NU AU ACCES COPIII:
sub 6 ani si/sau 120 cm inaltime pe:
·       Super Crater
·       Multislide
·       River Ride
·       Turboslide
·       Black Hole
sub 8 ani si/sau 140 cm inaltime pe:
·       Side Winder
sub 10 ani pe:
·       Megapipe
·       Twister
·       Kamikaze
·       Space Bowl.
Parintii au obligatia a-si supraveghea copiii, indiferent de zona parcului.
Copiii care depasesc 150 cm inaltime, vor plati tarif de adult.
 

Este interzis

·    Accesul cu produse alimentare si bauturi procurate din afara parcului.
·       Accesul copiilor in bazine fara costum de baie sau scutec pentru apa. Sunt percepute daune in situatia in care un copil isi satisface nevoile fiziologice in loc necorespunzator
·       Inotul in Lazy River; Utilizarea acestuia se poate face numai cu colaci speciali.
·       Purtarea oricaror accesorii metalice (bijuterii, ceasuri, ochelari)  si/sau a costumelor de baie accesorizate cu metale in timpul folosirii toboganelor.
·       Accesul pe tobogane al femeilor insarcinate, copiilor vizibil agitati, speriati, persoanelor cu dizabilitati, rau de inaltime, afectiuni cardiace sau ale coloanei vertebrale.
·       Accesul cu scaune sau alte accesorii de plaja.
·       A opri/depozita colacii la sezlong.

Reguli obligatorii

1.    strict interzis fumatul in zona destinata copiilor.
2.    Accesul in piscine se face doar in tinute speciale de apa: costum de baie, de neopren, de inot. Se interzice clientilor intrarea cu tinuta neadecvata si/sau cu mancare, bautura in piscine si la tobogane. Este interzis NUDISMUL si TOPLESS-ul.
3.    Sunt interzise: saritul, scufundarile, alergatul si jocurile tip imbranceli pe marginea bazinelor.
4.    Este interzisa utilizarea piscinelor fara echipament adecvat de catre clientii care nu stiu sa inoate.
5.    Este interzis accesul copiilor care nu sunt insotiti de un adult. Este OBLIGATORIE supravegherea copiilor indiferent de varsta. Raspunderea pentru nerespectarea regulamentului si eventualele accidentari apartin exclusiv parintelui/insotitorului.
6.    Este interzisa folosirea piscinelor sau a oricaror alte facilitati din incinta parcului de catre persoane care sufera de boli de piele, boli infectioase si/sau contagioase.
7.    Este STRICT interzisa vanzarea, cumpararea, consumul si posesia de droguri, substante interzise si arme albe, de foc sau cu gaze, interzise prin lege.
8.    Clientii care consuma bauturi alcoolice in exces si prezinta un risc vizibil atat pentru integritatea proprie cat si a celor din jurul sau, vor fi condusi in afara parcului fara restituirea tarifului de acces in parc.
9.    Este obligatorie folosirea dusului inainte de utilizarea bazinelor. Este recomandata folosirea papucilor in vestiare/ bai.
10.    Este interzis accesul in parc cu animale.
11.    In situatia in care conditiile meteorologice sunt nefavorabile, cu vant, tunete si fulgere, este interzisa deschiderea umbrelelor. Pentru evitarea evenimentelor cu grad marit de risc, ne rezervam dreptul a opri functionarea toboganelor. Orice tip de forta majora nu obliga la restituirea tarifului de acces.
12.    Pierderea si/sau lipsa bunurilor nesupravegheate, absolva conducerea parcului de raspundere. Pentru a se evita aceasta situatie, este recomandata folosirea casutelor de valori.
13.    Conducerea parcului isi rezerva dreptul de a deschide orice casuta de valori, in urmatoarele situatii: in cazul unui incendiu, avarie, raportarii unui furt sau a suspectarii depozitarii de produse inflamabile/éxplozive/chimice.
14.    Parcul Aqua Magic este prevazut cu camere video de supraveghere.
15.    Clientii au obligatia de a pastra curatenia.
16.    Turistii care parasesc parcul si doresc sa reintre, vor achita un nou tarif de acces.
17.    Clientii care vor dori sa intre dupa ce vor fi informati ca nu mai sunt sezlonguri  disponibile, nu vor cere rambursarea tarifului de acces in parc daca se razgandesc.
18.    Clientii sunt obligati sa paraseasca parcul, nu mai tarziu de ora stabilita pentru inchidere.
19.    Conducerea parcului isi rezerva dreptul de a modifica costul serviciilor si a produselor comercializate.
20.    Conducerea parcului poate acorda servicii cu preturi diferentiate de tariful de acces standard.
21.    Conducerea parcului isi rezerva dreptul de a solicita clientilor sa prezinte, la iesire, bagajul personal si continutul acestuia.
22.    Clientii pot comunica observatiile sau eventualele reclamatii in scris, pe email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau responsabilului de serviciu, si nu direct catre angajat.
23.    Conducerea parcului isi rezerva dreptul de a introduce reguli noi in Regulament.
24.    Parcul Aqua Magic isi rezerva dreptul de a fotografia si filma orice persoana sau grup in scop promotional si de a folosi imaginile pentru site, pagina de facebook sau in alte mijloace media, inclusiv online. Prin simpla intrare in parc va exprimati acordul fara vreo alta formalitate prealabila ca Aqua Magic sa foloseasca imaginea astfel preluata in toate campaniile sale publicitare.
25.    25. Parcul AQUA MAGIC isi rezerva dreptul de a refuza accesul persoanelor care au fost evacuate!